eGraditelj

eGraditelj

Eko servisi

eGraditelj

Djelatnost: projektiranje, gradnja drvenih hrastovih kuća, pročišćavanjem otpadnih voda

Zagorska ulica 56
44319 Repušnica,
Kutina, Hrvatska

eGraditelj – misija

Iza tvrtke eGraditelj stoje desetljeća skupljenog radnog iskustva. Iskustvo stečeno na gradilištima od Hrvatske do Njemačke, znanje stečeno projektiranjem u stanogradnji, cestogradnji, statici, vodoopskrbi i odvodnji i pročišćavanju otpadnih voda, te u konačnici najnovije znanje koje se steklo u bavljenju energetskim certificiranjem i energetskom obnovom, dovelo je u konačnici do osnivanja tvrtke eGraditelj.

Naša je tvrtka točka na „i“. Ona je vrh sante našeg građevinskog znanja.

Osnovana je 2015. godine s ciljem da se zaokruži graditeljska ponuda i na djelatnost izvođenja.

U suradnji sa projektantskom tvrtkom Linea projekt i na našem tržištu inovativnom  tvrtkom Novatech-Baas, nudimo „eko“ građevinska rješenja, u duhu današnjih saznanja i potreba.

eGraditelj – vizija

Naglasak našeg građevinskog djelovanja je revitalizacija građevinskog razmišljanja i povratak na stara dobra rješenja. U centar našeg razmišljanja stavljamo drvenu hrastovu kuću, osmišljenu u duhu najnovijih graditeljskih dostignuća, nadograđenu novim tehnološkim znanjima.

U proteklim desetljećima odbačene su tradicionalne graditeljske vještine i znanja kao duh zaostalih vremena. Koliko je bilo pogrešno odbaciti „baštinu“ građevinskog narodnog znanja, sažetog u gradnji drvene hrastove kuće?

Pogledajmo otvorenih očiju oko sebe. Tragične posljedice graditeljskih zabluda vidljive su svuda oko nas.

Takvo pristupanje projektiranju i gradnji i odbacivanje tradicionalnih vrijednosti dovelo je do današnjeg stanja da nam je okolina prepuna kuća koje su građevinski loše.

Kuće od betona i cigle koje nitko neće. Koje su bile po mišljenju „graditeljskih vizionara“ ulaganje u budućnost. Čvrsta i solidna gradnja. Beton i cigla umjesto hrasta.

I evo. Budućnost je stigla.

eGraditelj je tvrtka koja nudi drvenu hrastovu kuću kao ulaganje u budućnost. Preporučujemo revitalizaciju starih i projektiranje i gradnju novih hrastovih kuća. Pri tome posežemo za boljim i ekološkim graditeljskim rješenjima. Nudimo uštede kroz ugradnju proizvoda i uređaja koji su provjereno ekološki, jednostavni i funkcionalni.

Zajedno sa našim partnerima, preporučamo izgradnju ekoloških hrastovih kuća. Same po sebi izgrađene drvene kuće štede energiju. No idemo i dalje. Preporučamo i nudimo daljnje uštede kroz korištenje otpadnih voda u našoj svakodnevici, uštede na grijanju kroz inteligentno osmišljene sustave grijanja i upotrebu obnovljivih izvora energije.

Drvena hrastova kuća + Baas biološki uređaj za pročišćavanje otpadnih kućanskih voda + zahvatanje i ponova uporabu pročišćenih voda + Clima board radijatorski sustav + sustav toplinskih zračnih pumpi na našem krovu (izgleda kao sustav solarnih panela no učinkovitiji je cca 20-30 posto), jednako „ulaganje u budućnost“.

Prema trenutnim planovima Europske zajednice, od 2020. ovakva će kuća predstavljati standard i biti jedino moguća solucija izgradnje vlastitog doma.

Stanujte već danas u budućnosti. Stanujte ekološki učinkovito, moderno, stanujte kvalitetno i zadovoljno!

Mi smo tu da Vam pomognemo. Imamo znanje kako to i ostvariti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *